Vangi mõistetud roolijoodik loobus vaidlemast (5)

Purjuspäi juhtimise ja peksmise eest pikaks ajaks vangi mõistetud noormees loobus Kuressaare kohtumajas tehtud otsuse edasikaebamisest Tallinna ringkonnakohtusse.

Rünno Aavik peab vanglasse minema kaheks aastaks ja seitsmeks kuuks, kuna sõitis tänavu märtsis ja juunis autoga ringi purjuspäi ning jäi politseile vahele. Seejuures oli talle 2012. aastal määratud kriminaalkaristus joobes juhtimise ja viina varastamise eest, mis toona asendati aga üldkasuliku tööga. Juunis sai ta kriminaalsüüdistuse ka peksmise eest.

Karistuse määramisel uute kuritegude eest asendati üle 800 tegemata töötunni taas vanglapäevadega ja seega tuleb Aavikul trellide taga istuda kokku kaks aastat, seitse kuud ja kaksteist päeva.

21-aastane Rünno Aavik oli süüdistatavana kohtupingis juba kolmandat korda. Esimest korda mõisteti ta lennuväljaplaatide varguse eest tingimisi vangi oktoobris 2011. Uue tahtliku kuriteo pani ta toime katseajal.

Kohtuotsusega mõisteti Aavikult välja ka 480 eurot sundraha ja 300 eurot kaitsjatasu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 026 korda, sh täna 1)