Indrek Kajupank aitas Kalev/Cramo võitudeni

Indrek Kajupank aitas Kalev Cramo võitudeni

KÕVA MEES: Hea mäng Euroopa tugevate meeskondade vastu on tunnistus Indrek Kajupanga heast mänguklassist. Foto: Alver Kivi

Korvpalli VTB ühisliiga A-alagrupis alistas Kalev/Cramo eile seni kaotuseta olnud Kaasani Unicsi 60 : 57 ja mängis välja nädala teise suure võidu. Suure panuse meeskonna edusse andis 10 punkti visanud ja kaks lauapalli võtnud Indrek Kajupank.

“Väga oluline võit, mis andis meile emotsionaalselt palju juurde,” ütles algkoosseisus alustanud Indrek Kajupank, kelle sõnul oli ka pärast mulluse Türgi hõbedameeskonna Banviti alistamist tegu uskumatu nädalaga.

“Siit on hea edasi minna. Saime järgmisteks mängudeks usku juurde, sest seni oleme palju just kohtumiste lõppudega ära andnud. Nüüd oleme kindlasti enesekindlamad.”

Indrek Kajupank on viimases kahes rahvusvahelises mängus mänginud hästi kaitses ja resultatiivselt rünnakul. “Unicsi vastu oli täitsa soliidne mäng,” tõdes ta. “Mõned olukorrad oleks pidanud paremini ära lahendama, lõpus viskasin korra korvi alt mööda, aga kaitses sain koos meeskonnaga kokkuvõttes hästi hakkama.”

Oluline on see, et Indrek Kajupank sai palju mänguaega ja oli kohtumise otsustavatel lõpuminutitel väljakul. Saarlane on võitnud peatreener Alar Varraku usalduse.

“Ise usun endasse ja olen valmis igaks mänguks,” lausus Indrek Kajupank. “Abbot oli veidi vigastatud ja sain tema mänguminutid endale. Sain hästi hakkama ja kasutasin oma võimaluse korralikult ära. Enesekindlus on praegu hea. Minu puhul ei ole olulised visatud punktid. Tahan stabiilselt mängida hooaja lõpuni. On hea, kui saan ka punkte tuua, kuid tähtis on saada mänguaega ja kaitses hästi mängida.”

Sel nädalal ootab Kalev/Cramot ees Eurocupi mäng võõrsil Riia VEF-iga ja pühapäeval kodus kohtumine Krasnojarski Jenisseiga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 240 korda, sh täna 1)