Toomas Leis vormib Ekesparre Residentsist õdusa lukshotelli (2)

Kuressaare linnuse väravate ees seisvast lossipargi ühest pärlist Ekesparre Residentsist saab tuleval kevadel Ekesparre Boutique Hotell.

Hotelli opereerimise võtab üle sama meeskond, kes on viimastel aastatel särama löönud ja eluga täitnud Kuressaare kuursaali. Opereerimisleping Euro Houses Development OÜ ja Allee Residents OÜ vahel sõlmiti nädal tagasi.

Allee Residentsi üks tegevomanikke Toomas Leis ütles, et Ekesparre butiikhotell peab oma sisseseade, sisekujunduse ja personaalse teenindusega vastama nn luxury-hotelli tasemele.

“Plaanime pakkuda kvaliteetset alternatiivi Kuressaare spaade sviitide klientidele, kes hindavad rahulikumat ja luksuslikumat atmosfääri,” sõnas Leis.

Lisaks sellele moodustavad Kuressaare kuursaal, Ekesparre butiikhotell ja ZurraMurra kohvik-pood Toomas Leisi sõnul lossipargis ühe loogilise terviku. “Ühe operaatori all tegutsemine peaks looma kõigile osapooltele lisaväärtust ja aitama muuta lossiparki senisest veelgi atraktiivsemaks turismiobjektiks.”

Hea operaatori leidmise üle rõõmustas ka hoone omanik Arti Arakas. “Olen otsustanud sõlmida OÜ-ga Allee Residents operaatorlepingu, kuna sellel meeskonnal on hea kogemus ja nende esitatud tegevusvisioon kattub minu nägemusega selle ilusa hoone potentsiaali realiseerimisest,” ütles Arakas.

Toomas Leis kuulub ka OÜ Legend H & S omanikeringi, mis juhib nii Georg Otsa spaa (GO SPA) hotelli kui ka mitmeid teisi hotelle nii Eestis, Lätis kui ka Poolas. Leis tõdes, et Ekesparre ja GO SPA on kontseptsioonilt iseenesest väga erinevad.

“Kui esimene on kümne toaga butiikhotell pargi vaikses roheluses, siis teine on 91 toaga kvaliteetne ja eelkõige peredele sobilik spaahotell,” tõi ta välja Ekesparre ja GO SPA erinevused. Samas kinnitas Leis, et Ekesparre teeb GO SPA-ga kindlasti koostööd ja seda eelkõige spaateenuste pakkumise osas oma klientidele.

Ekesparre butiikhotell avatakse klientidele tuleva aasta 1. maist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 501 korda, sh täna 1)