Ruhnu vallavanema valimisel jäi puudu ta oma hääl

Ruhnu vallavolikokku kuuluv praegune Ruhnu vallavanem Aare Sünter ei viibinud eile volikogu istungil ega saanud seega ka hääletada enda uuesti vallavanemaks valimise poolt.

Ruhnus jäi uuel vallavolikogul vallavanem eile valimata juba teist korda. Esmaspäeval ei pääsenud halva ilma tõttu saarele volikogu esimees Mati Raal. Eile puudus aga vallavanem Aare Sünter. Vallavanema kandidaadina üles seatud Sünteri poolt hääletas kolm volikogu liiget ja vastu samuti kolm. Otsustavaks oleks seega osutunud istungilt tööülesannete tõttu puudunud volinik Aare Sünteri hääl.

Aare Sünter ütles, et inimelud on olulisemad kui poliitika. Seetõttu eelistas ta volikogu istungil osalemisele osa võtta Põhja-Eesti regionaalhaigla Pärnus korraldatud konverentsist, kus käsitleti kiirabiteenustega seotud probleeme. “Reageerimine haigusjuhtumitele on Ruhnu jaoks seotud helikopterilendudega ja merereisidega. Seega on kiirabi teema meile väga oluline,” kinnitas Sünter.

Volikogu esimees Mati Raal pidas olukorda, et kõik volinikud alati saarel kohal viibida ei saa, valla saarelise asendi tõttu normaalseks. “Järgmine kord üritame uuesti,” sõnas Raal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 551 korda, sh täna 1)