Lustiline isadepäev Kihelkonna koolis (2)

8. november oli Kihelkonna kooli õpilaste jaoks väga eriline. Esiteks ei alanud tunnid mitte kell 9 nagu tavaliselt, vaid kell 13 ja olid kõigile huvilistele avatud. Oodatud olid õpilaste pereliikmed ja seoses saabuva isadepäevaga eriti isad. Päris paljud lapsevanemad osalesid tundides aktiivselt, kehalise kasvatuse tunnis kukerpallitasid koos lastega, eesti keele tunnis määrasid väldet, matemaatikas mängisid peastarvutamisega bingot jne.

Päeva lõpus pakuti kõigile tubli koolilõuna ning seejärel mindi ühiselt kuulama õpilaste kontserti ja peeti maha meeleolukas mälumäng. Mõistus teritatud, suunduti võimlasse, kus toimus tõsine korvpallilahing noorte (õpilased) ja vanade (lapsevanemad) vahel. Väga põneva ja tasavägise mängu võitsid seekord ühepunktilise eduga vanad.

Seejärel saadeti külalised koju ja õhtu jätkus öökooliga, kus mängiti põnevaid mänge, tantsiti, pandi proovile oma näitlejameisterlikkus ja teadmised.

Monica Kallas

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 379 korda, sh täna 1)