Kavandi kandi selts järgib esiisade ja -emade tavasid

Kavandi kandi selts järgib esiisade ja emade tavasid

ELAGU SELTS! Seltsi juubelipeol tõstavad šampanjapokaale (vasakult) Palmi Truumure, Heili Saar, Alja Mägi, Tõnis Mägi ja Talvi Randjõe. Foto: Sander Ilvest

Kavandi endine koolihoone, millest nüüd seltsimaja saanud, on magnetiks mitte ainult oma küla inimestele, vaid kogu ümbruskonna rahvale. Kavandi kandi seltsi hingekirjas on 33 liiget üheksast külast.

Niisugust infot jagas ajaleht Oma Saar seitse aastat tagasi, 2006. aasta jõulukuus, Kavandi kandi seltsi neljanda sünnipäeva eel. Seltsi asutaja ja esimene juhatuse esimees Riina Aljas kutsus ennast ise tollal “külahulluks”, uhkusega näidates renoveeritud seltsimajas sama aasta novembris avatud kolme arvutiga infotuba ja teisigi ruume.

“Töötoas saame teha palju asju. Naised on väga edukalt ka puutööd teinud. Kulbi või noa valmistamine tuleb neil päris hästi välja. 2003. aasta jaanuaris loodud seltsi tegevus on hoogsalt käima läinud,” tundis Aljas toona heameelt.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 371 korda, sh täna 1)