Kuressaare kesklinna jõulukuusk alles valimata

Linna vanemarhitekt Maria Reimal rääkis Kadi raadios, et Kuressaare jõulukuuse otsingud veel käivad, ja kutsus inimesi üles sobilikest kuuskedest linnavalitsusele teada andma.

Tänavused kesklinna jõulukaunistused saavad paika just Reimali juhendamisel. Arhitekt tunnistas, et raske on kõigile meele järele olla. Lahenduse autor on tegelikult Kuressaare endine vanemarhitekt Kadri Rand-oja. Linlasi ja linna külalisi ootab lähitulevikus ees üsna samasugune jõulune tänavapilt nagu eelmiselgi aastal. Lisaks tulevad veel mõnele puule uued LED-lambid.

“Proovime hoida valge valguse ja kuldsete LED-ide joont, et keskväljakul oleks rahulik ja kujundus ei läheks liiga kirjuks,” märkis Maria Reimal. Kui võimalik, luuakse jõulumeeleolu ka kesklinnast kaugemal. Linna kaunistab Kuressaare Linnamajandus oma jõududega.

Kuusel süüdatakse tuled traditsiooniliselt esimese advendipüha õhtul, mis sel aastal on 1. detsembril. Uusaastaöö ilutulestikust pole vanemarhitekti sõnul linnavalitsuses veel juttu olnud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 259 korda, sh täna 1)