Karnevisioon tuleb juba kolmeteistkümnendat korda (2)

Aste põhikooli lõpuklass korraldab klubis traditsioonilise Karnevisiooni, mis sel korral kannab lausa maagilist järjekorranumbrit – 13! Igal aastal novembri lõpus toimuv staaride jäljendamise pidu on väga populaarne nii kooliõpilaste kui vilistlaste hulgas, samuti näeb publiku seas palju lapsevanemaid.

Tänavuse Karnevisiooni teema on “Evolutsioon”. Korraldajad lubavad lavalaudadele tuua nii vanu tuntud tegijaid kui ka värskeid staare tänapäeva popmuusikast. Lisaks võib publik valmis olla toredateks üllatusteks. Kes tahab teada, millised üllatused noortel varuks on ja kuidas neil etteasted staaridena välja tulevad, sel tasub reedel, 22. novembril kella 18-ks sammud seada Aste klubisse.

Ilme Õunapuu

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 298 korda, sh täna 1)