Saaremaa osaluskohvikus arutleti tuleviku üle

Saaremaa osaluskohvikus arutleti tuleviku üle

Pildil arutlevad Minni Tang, Villu Vatsfeld, Helena Kuivjõgi ja Marleen Kubits. Foto: Sander Ilvest

Kuressaare kultuurikeskusse kogunes eile ligi paarsada Saare maakonna noort, kel on kindel tahtmine kohalikku elu paremaks muuta. Arutleti üleriigilistel teemadel, nagu näiteks noored tööturul, miks ma peaksin olema aktiivne noor, miks ma peaksin kodusaarele naasma, mida teeb massikultuur eestlusega jpm. Kokku oli teemasid kaheksa. 

Otsustajatest olid kohal Saare maavanem Kaido Kaasik, ettevõtja Vjatšeslav Leedo, riigikogu liige Kalle Laanet, Kadi raadio tegevjuht Gunnar Siiner, Saaremaa Spa Hotellide müügi- ja turundusjuht Villi Pihl, vallavanemad Jaanika Tiitson, Tiina Luks ja Ludvik Mõtlep, Saare maavalitsuse haridus- ja sotsiaalosakonna juhataja Raivo Peeters, Saarte Liinide juhatuse esimees Villu Vatsfeld, Enerpoint Saare tegevjuht Rando Kubits jpt.

Kolmandat aastat järjest toimub üle Eesti 15 maakonnas üheaegselt 15 osaluskohvikut. Eesmärk on tuua ühel päeval kokku nii noored kui ka otsustajad, et Maailmakohviku formaadis ja mõnusas õhkkonnas arutada olulisi teemasid. Osaluskohviku populaarsus on Saare maakonnas iga aastaga tõusnud ja järelkaja on olnud positiivne.

Loe Saaremaa osaluskohvikust pikemalt tuleva nädala laupäevasest lehest!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 781 korda, sh täna 1)