Võrkpallinoored Balti matšil poodiumil

Pühapäeval tõmmati joon alla Leedus Šiauliais toimunud noorte Balti matšile, millest võttis osa neli Eesti võistkonda, mille koosseisus mängisid ka saarlased. Üldvõidu saavutasid vanemad noormehed ja neiud, nooremas vanuseklassis saavutati kolmas koht. 

Noormeeste (sündinud 1995–1996) arvestuses võitis Eesti koondis kolmest mängust kaks, millega saavutati esikoht. Kõik mängud võitnud, kuid väljaspool arvestust osalenud Leedu II võistkonna koosseisu kuulusid kohaliku meistrisarja meesteklubi Šiauliai mängijad. Noormeeste koondisesse kuulusid Kevin Saar, Karli Allik ja Johan Vahter.

Neidude (sünd 1996–1997) esindus kolmes mängus ühtegi geimi ei loovutanud, saavutades täisedu, üheksa punktiga esikoha. Saarlastest mängisid Lili Võrk ja Johanna Raamat.

Nooremad poisid (sünd 1997–1998) ja tüdrukud (sünd 1998–1999) lõpetasid turniiri kolmanda kohaga. Saarlastest mängis koondise koosseisus Gerli Gull.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 171 korda, sh täna 1)