Viimased majapidamised saavad voolu tagasi laupäeval (1)

Eile kell 13 oli Saaremaal elektrita veel 200 majapidamist. Vool oli tagasi 11 250 majapidamisel. “Neil 200 majapidamisel on õigus saada osa võrgutasude vähendamisest,” kinnitas Elektrilevi OÜ kommunikatsioonijuht Kaarel Kutti. Prognoosi kohaselt peaks kõik madalpingerikked kõrvaldatama laupäevaks. Elektrilevi tormikahjude hüvitis kajastub detsembris väljastatavatel arvetel.

Üle Eesti oli eile kella 13 seisuga Elektrilevi voolu tagasi toonud 145 000 majapidamisele. Teadaolevalt oli sel hetkel elektrita kodusid veel ligikaudu 6900.

“Kõik kliendid, kellele me selleks ajaks voolu taastanud ei ole, saavad võrgutasu vähenduse novembrikuu arvel, mis väljastatakse detsembris,” selgitas Elektrilevi klienditeeninduse osakonna juhataja Taavo Randna.

Võrgutasusid vähendatakse majandus- ja kommunikatsiooniministri määruses toodud summades, mis jäävad vahemikku 7,99–23,97 eurot vastavalt sellele, kui kaua katkestuste kõrvaldamise lubatud aega ületati. Vähenduse määra näeb klient detsembris saadetava arve tagaküljel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 215 korda, sh täna 1)