Õpilassõbralik õpetaja Anneli Meisterson KG-st

Eesti õpilasesinduste liit kuulutas hea õpetaja kuu raames välja aasta 2013 õpilassõbraliku õpetaja. Selle tiitli pälvis Kuressaare gümnaasiumi huvijuht Anneli Meisterson. Ankeete laekus liidule kokku 127, Meisterson osutus valituks 87 kandidaadi seast.

“See tiitel oli mulle täielik üllatus, ega ma algul uskunudki,” rõõmustas Anneli Meisterson, lisades, et kõigepealt hakkasid õnnitlused tulema ning siis pidi ta end kiiresti kurssi viima, et millega ta jälle on hakkama saanud.

“Helistades oma tütrele sain jälile, et selle kõige taga on mitme noore ühine “vandenõu” ja nende pealik oli Henri Rump,” naeris ta.

Huvijuhi sõnul kaasneb tiitliga suur vastutus, sest ta ei saa ju nüüd kunagi ebasõbralik olla. “See on suurim tänu ja tunnustus, mida õpilased ühele õpetajale saavad avaldada.” Anneli Meisterson lausus, et õpilased on tema jaoks koostööpartnerid ning sellest ta oma töös ka lähtub. “Võib-olla on see ka geenidega kaasa antud, sest minu meelest on ka minu vend Maidu Varik (KG õppealajuhataja – toim) väga õpilassõbralik,” muheles ta.

Tiitliga kaasnes õpilaste küpsetatud maailma parima koogi ühissöömine. KG-s on Anneli Meisterson töötanud 15 aastat.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 597 korda, sh täna 1)