Kuressaare Hoolekande nõukogu ei murdunud (13)

Kuressaare Hoolekanne SA nõukogu ei muutnud eile oma otsust, millega jäeti kohast ilma konkursil asutuse juhiks valitud Piret Sarjas ja pikendati praeguse juhi Tiia Tammsalu juhatuse liikme volitusi.

SA nõukogu esimees, Kuressaare abilinnapea Argo Kirss ütles Saarte Häälele, et eile pandi pärast päris pikalt kulgenud mõttevahetust hääletusele otsus muuta augustis tehtud otsust, millega Sarjas kohast ilma jäi. Selle poolt oli kaks nõukogu liiget, Argo Kirss ja Kairit Lindmäe, vastu kolm: Anton Teras, Helle Karu ja Astrid Sepp.

Seega jätkab praegu Kuressaare päevakeskuse juhatajana Tiia Tammsalu. Samas on uus Kuressaare võimuliit deklareerinud Toomas Takkise ja Hannes Hanso allkirjadega juba 21. oktoobril, et “esimesel võimalusel lahendatakse SA Kuressaare Hoolekanne juhi küsimus nii, et läbiviidud konkursi tulemusel valitud juhiga saab sõlmida töölepingu”.

Argo Kirss kommenteeris, et sellega läheb siiski mõnevõrra aega. Enne peab ametisse astuma uue koosseisuga Kuressaare linnavalitsus, kes määrab koos volikoguga ametisse SA uue nõukogu ja alles seejärel saab teha uue otsuse.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 695 korda, sh täna 1)