Anneli Meistersoni idee võitis vabariikliku fotokonkursi

Anneli Meistersoni idee võitis vabariikliku fotokonkursi

Foto: erakogu

Üleeile avati Kuressaare gümnaasiumis üle-eestilise fotokonkursi näitus “Noorsootöötaja omas mahlas”. Konkursi võitis Kuressaare gümnaasiumi huvijuhi Anneli Meistersoni idee “Kas huvijuhi toas on veel ruumi?” (foto autor Kadri Pitk). Eile anti koolile pidulikult üle ka auhind – Nikoni poolprofessionaalne peegelkaamera.

“Minu meelest peab noorsootöötaja, koolis siis huvijuht, olema alati ümbritsetud noortest ja minu kabinetis käib alati noori hordide viisi,” selgitas foto idee sündimist huvijuht Meisterson, lisades, et tal jääb vahel ruumi vähekski. Samuti taheti fotoga näidata, et neil on vaja suuremat huvijuhi ruumi, kuhu mahuks rohkem noori. Anneli Meisterson naeris, et pärast pildi avalikustamist tehti selline ettepanek ka kooli juhtkonnale. “Aga samas ongi hea – oleme kõik üksteisele lähedal.”

Huvijuhi sõnul on nad saadud fotoaparaadi üle väga õnnelikud. Võidupilt oli ju tehtud telefoniga. “Võib-olla sellepärast võitis ka, et nii kehva kvaliteediga pilt oli – vaadati, et sinna kooli on kindlasti uut aparaati vaja,” muigas Meisterson, kes pildil esitleb koolile võidu toonud fotot.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 791 korda, sh täna 1)