Maadlusäss Ants Nisust valmis raamat (2)

Saaremaa maadluslegendist Ants Nisust valminud raamat “Ants Nisu maadlusraamat: Eesti raskejõustiku 125 aastat” toob lugejani vastuolulise mehe sportlasetee ja elujuhtumised.

Kirjastuse Raamatukoi ilmutatud ja Raimo Aasa koostatud 144-leheküljelise kõvas köites raamatu tutvustuses kirjutatakse: “See räägib maadlemisest ja elust enesest, Ants Nisust ning tema maadlemisest matil ja elus. Ants Nisul on seljataga elu, mis on täis nii traagikat kui koomikat. See raamat on kirik keset küla. Kelle jaoks on Ants ennekõike maadleja, kelle jaoks üks suur pullimees.”

Ants Nisu ütles Saaremaa spordiportaalile, et täielikku ülevaadet ei saa elulooraamatutes kellestki. “Rääkisin avameelselt napsuvõtmistest ja muudest asjadest siit ja sealt,” märkis ta. “Mul polnud salata midagi, huvitavaid asju on seal kindlasti. Raimo püüdis pisut huumorit ka juurde panna.”

Raamatu autor Raimo Aas ütles, et Ants Nisu avab end raamatus päris palju. “Ants tunnistab oma vigu ja ei süüdista kedagi teist, mis on tänapäeva Eestis suur haruldus,” lausus ta. “Raamatus räägib Ants, kuidas ta on korteri peale maadelnud, kuidas on temaga sohki tehtud ja loomulikult ei puudu nimekiri kuulsustest, keda ta on maadlusmatil alistanud.”

Lähiajal toimuvad Kuressaares ka raamatu esitlused.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 914 korda, sh täna 1)