Piret Puppart aitas luua taliolümpiamängude riietust (2)

Piret Puppart aitas luua taliolümpiamängude riietust

MODELLID: Montoni olümpiakollektsiooni proovisid selga Euroopa noorte meister 2012 laskesuusatamises Grete Gaim ja murdmaasuusataja Aivar Rehemaa. Foto: Olga Makina

Eile tutvustas moefirma Monton Sotši 2014. a taliolümpiamängude auks loodud rõivakollektsiooni – hundist inspireeritud rõivaid esitlesid Baltika moelaval noored sportlased ja husky’d. Saaremaalt pärit moelooja Piret Puppart, kes on ühtlasi Montoni peadisainer, oli teise peadisaineri Peeter Rästa kõrval kollektsiooni läbimõeldud terviku üks loojaid.

Kollektsioon, mis ühendab endas Eesti rahvusvärvid ja etnilised mustrid, paistab silma puhta ja selge värvilahenduse poolest ning on loodud mitte ainult olümpiakülas, vaid ka Eestis kandmiseks.

Väljapeetult mõjuv kollektsioon mängib rahvusvärvidega ja põhjamaiselt minimalistlike lahendustega – valikusse kuuluvad hõbehallid püksid naistele ja meestele, elegantse revääriga mustvalged kampsunid, stiliseeritud olümpiamotiividega triko-taažsärgid, hundimotiividega valged joped ja etnomustrilised kindad-mütsid-sallid.

Monton on olnud Eesti olümpiakomitee ametlik sponsor juba alates aastast 2004 ning disaininud paraad- ja vabaajarõivaid nii Ateenas, Torinos, Pekingis, Vancouveris kui ka Londonis võistlemas käinud Eesti olümpiasportlastele.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 644 korda, sh täna 1)