Eikla seltsimaja ehitus on käivitunud

Kaarma valla arengu sihtasutus sõlmis 28. oktoobril ehituse töövõtulepingu OÜ-ga Mert. OÜ Mert valiti välja riigihanke tulemusel, kuna Mert pakkus läbirääkimiste käigus kõige odavamat hinda. Odavat hinda ei pea praegusel juhul kartma, kuna pakkumised tehti põhiprojekti alusel, milles on kõik materjalid ja kvaliteedinõuded täpselt paika pandud ja mille järgimist ka rangelt nõutakse. Hoone arhitektuurse lahenduse autor on arhitekt Sten Ader OÜ-st SKAD Arhitektid.

Seltsimaja ehitatakse sissepääsutee lõunapoolsesse äärde. Hoone piiritleb oma laialivoolava vormiga krundile moodustatava kiigeplatsi, mänguväljaku ja hoone esise esindusliku sissepääsuala. Sellise paigutusega on seltsimaja alati sündmuste keskmes, pakkudes külarahvale igakülgset tuge nii hoone siseruumides ka kui väljas toimuvates tegevustes.

Seltsimaja edelapoolsest küljest avanevad fuajeest uksed õuealale. Uste esisele alale on kavandatud väike terrass, mida saab ürituste korral kasutada lavana. Lavaesine kujundatakse kõvakattega alaks, mida saab kasutada tantsupõrandana või teatud ürituste korral näiteks terrassina. Projektiga saab täpsemalt tutvuda valla kodulehel.

Lepingus on fikseeritud lõpptähtaeg 20. juuni 2014, kuid kindlasti ei ole eesmärgiks töödega venitada, hoone põhimahtu võib näha juba selle aasta lõpus, kevadeks jäävad korrastus- ja haljastustööd.

Urmas Sepp

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 406 korda, sh täna 1)