Rusika-Pille sai tingimisi karistuse (12)

Kuressaare kohtumajas mõisteti tingimisi vanglakaristus Pillele, kes oli tunginud Talise abiga võõrasse korterisse ja peremehe läbi peksnud.

24-aastane Pille tungis tänavu märtsis öösel kella kahe paiku koos Talise ja veel ühe mehega ühte Kuressaare korterisse. Talis lõi ukse jalaga lahti, kolmik marssis korterisse ja Pille hakkas korteriperemeest tümitama.

Pille peksis meest rusikate ja jalgadega. Haigla traumatoas diagnoositi pekstul ninaluumurd.

Kohus karistas Pillet ühe aasta ja kolme kuu pikkuse vangistusega, mida ei pöörata täitmisele, kui Pille ei pane järgmise kahe aasta jooksul toime uut kuritegu. Samuti sai tingimisi karistada Talis, kelle abiga Pille võõrasse korterisse vägivallatsema pääses.

Pillel tuleb ka maksta 480 eurot sundraha, Taliselt mõisteti välja 162 eurot kaitsjatasu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 765 korda, sh täna 1)