Hannes Hanso: meie häältesaagis on ka protesti (20)

Hannes Hanso meie häältesaagis on ka protesti

UUS KODULINN: Linnapeakandidaat Hannes Hanso tunnistab, et on juba viimased paar kuud vaadanud Kuressaaret hoopis teise pilguga kui varem. Foto: Sander Ilvest

Vähem kui 24 tundi pärast Hannes Hanso valimisvõitu Kuressaares tuleb ta intervjuuks Saarte Hääle toimetusse. Esimene küsimus on, kas kohvi saaks. Ta on väsinud. Pole ka ime, sest ühe õhtuga on elu teinud tema jaoks 180-kraadise pöörde. Kas see nii ka jääb, näitavad lähipäevad.

Olete öelnud, et võit tuli tänu muutuste toomise sõnumile. See on selline loosung. Mis tegelikult võidu tõi?
Meil oli aus nimekiri. Kes nimekirjas olid, võtavad ka vastutuse ja lähevad volikogusse tööle. (Hakkab naerma.) Ja muuseas, ma saatsin Iraanist posu postkaarte, mis pole veel kohale jõudnud. Tegelikult oli see kõik kokku kombinatsioon mitmest asjast. Võin jälle öelda, et see tuli mulle suure üllatusena.

Kas te Indrek Tarandit tunnete?
Tarandit tunnen.

Kas saab väita, et teie tegite nüüd Kuressaares väikest viisi Tarandit?
Loomulikult oleks mul olnud hea meel, kui oleksin saanud kampaania ajal samamoodi vabalt tegutseda. Kuna mina pidin ka palgatööd tegema, siis ei saanud ma nii palju kohapeal olla. Ma ei ole tegelikult nii mõelnud, et me just seda tegime. Kindlasti on see üks paralleel küll, et kui Tarand sai europarlamenti, siis sai ta sinna protestihäältega. Kindlasti on meie pretsedenditus häältesaagis suur kogus sedasama protestihäält.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 166 korda, sh täna 1)