Turvakodu kinkis koerale korraliku kuudi

MTÜ Saaremaa Lemmikloomade Turvakodu, kes Kuressaares Kevade tänavalt hulkuma läinud koera ajutiselt taas oma hoolde võttis, annab looma jaoks vana lagunenud lobudiku asemele uue kuudi. “Küsisin meie grupi vabatahtlike käest, kas keegi teab kedagi, kel oleks selle koera jaoks kuuti pakkuda,” ütles turvakodu esindaja Merlin Helm. “Üks tüdruk vastaski jaatavalt.”

Helmi sõnul annetasid koerale uue eluaseme Kaarel Niine ja Liina Vaher, kes toimetasid selle ka kohale. Eile koeraomanikule üle antud kuut on Helmi sõnul korralik ja õues elava koera jaoks sobiv.

“Olin selle üle nii rõõmus, lausa pisar tuli silma,” ütles koera perenaine Maria Bogoslovsky, kelle sõnul läheb koeral hästi.

Saarte Hääle toimetusega võttis ühendust ka koera eksirännakuist ja elamistingimustest lugenud Vicky Korju, kes looma jaoks samuti kuuti pakkus. “See on suurele koerale mõeldud, soojustuseta, kuid väga korralik,” kinnitas Korju, kes koos kirjaga saatis toimetusele ka pildi kuudist. “Ainult et kuudile tuleb ise Läänemaale järele minna.” Kuulnud, et kõnealusele kutsale on eluase juba leitud, tunnistas Korju oma kergendust, et leidub inimesi, kes hoolivad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 578 korda, sh täna 1)