Kuressaare staadion sai uue murukatte

Suvel rekonstrueerimisele läinud Kuressaare linnastaadionile paigaldati eelmisel nädalal uus muru ja esimene jalgpallimäng peaks seal mängitama järgmise suve teises pooles.

Kuressaare Spordibaaside juhataja Kalev Kütt ütles, et staadionile pandi siirdemuru, mis väljakule traktoriga lahti rulliti. “See muru on spetsiaalselt selle eesmärgiga kasvatatud ja peaks uuel alusel korralikumalt ja kiiremini juurduma,” selgitas ta.

Lisaks paigaldati väljaku alla automaatne kastmissüsteem uue veetorustiku ja drenaažiga. Väljakut hakkab edaspidi kastma automaatprogramm.

Kalev Kütt ei osanud veel öelda, millal jalgpallurid uuele murule pääsevad. “Kui oletada, siis võib-olla juuli teises pooles, aga augustis kindlasti. Kevad pärast hooldustöid peab näitama,” lausus ta, lisades, et muidugi eeldab see, et staadion on tellija poolt vastu võetud.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 178 korda, sh täna 1)