Aasta isa konkursil kolm kandidaati

Tänavusele, seitsmendale aasta isa konkursile esitati kolm kandidaati. “Kolm pole palju,” arvas konkurssi korraldava naiskodukaitse Saaremaa ringkonna esinaine Raili Nõgu. “Häid isasid meil ju jagub.” 

Nõgu sõnul oli kandidaate vähe ka siis, kui konkurss alguse sai, ent vahepealsetel aastatel rohkem. “Ei tea, kas seekord oli põhjuseks, et enamik aktiivseid inimesi oli väga hõivatud seoses valimistega või siis ei juleta esitada või jäi meie reklaam tagasihoidlikuks,” arutles Nõgu. Samas märkis ta, et konkurssi reklaamiti nii nagu ka aasta ema konkurssi nii raadios kui ka ajalehes.

Nõgu hinnangul on kõik tänavused kandidaadid väga head isad. Üks neist on suure pere isa, teisel peres üle kolme lapse ja kolmandal kolm last.

Aasta isa tänuüritus leiab aset 8. novembril Kuressaares. “Koht on veel täpsustamisel,” ütles Raili Nõgu. Aasta isa konkurssi korraldab naiskodukaitse Saaremaa ringkond koos Kadi raadio ja ajalehega Saarte Hääl.

Aasta isa konkursile võisid kandidaate esitada üksikisikud, organisatsioonid, omavalitsused ja ettevõtted. Kandidaadile seatud tingimuste järgi peab Saare maakonna aasta isa olema väärikas Eesti Vabariigi kodanik, kes on rahvastikuregistri järgi Saare maakonna elanik ning kelle peres kasvab vähemalt kolm last, kes võivad olla ka kasu- ja võõraslapsed.

Varem on aasta isa tiitli pälvinud Rene Reinsoo, Peeter Paomees, Meelis Kuivjõgi, Andres Sarjas, Aare Martinson ja Tarmo Tool.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 825 korda, sh täna 1)