UUS! Laimjalas tegi praegune vallavõim puhta töö (2)

laimjala

Laimjala vallavolikogu kõik seitse kohta sai endale valimisliit Laimjala, kuhu kuuluvad ka praegu vallas võimul olevad inimesed eesotsas vallavanem Vilmar Reiga.

Valimisliit Laimjala võttis 91,6 protsenti valijate häältest, 628 valijast käis hääletamas 363. Üheliikmelise valimisnimekirjaga osalenud IRL sai 22 häält ja kahe liikmega väljas olnud Keskerakond sai seitse häält.

83 häälega parima valimistulemuse saanud vallavanem Vilmar Rei ütles, et mitte kunagi varem pole Laimjalas üks nimekiri kõiki volikogukohti endale võtnud. Ülekaalukas valimisvõit ei tulnud aga Reile üllatusena, sest konkureerivates nimekirjades oli kokku vaid kolm inimest, samal ajal kui valimisliit Laimjala oli väljas 10-liikmelise nimekirjaga. “Meie nimekiri oli kokku pandud nii, et seal oleks kõigi elualade inimesi,” märkis Rei.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 245 korda, sh täna 1)