Politseireidil tabati hulk korrarikkujaid (5)

Politseireidil tabati hulganisti korrarikkujaid

NOAGA KIIGE KALLALE: Piiri tänaval lõhkusid vandaalid laste mänguväljaku kiikesid. Foto: Tõnu Otstavel

Neljapäeval kella kahest päeval kuni reede öösel kella kaheni ja samal hommikul kell 9–14 korraldas politsei Kuivastu sadamas reidi, mille käigus kontrolliti 850 sõidukit ja 1731 inimest. 

“Nende kontrollimiste käigus avastati 16 rikkumist, mille kohta alustati väärteomenetlust. Sealhulgas oli üheksa liiklusseaduse rikkujat ning kolm narkootiliste ja psühhotroopsete ainete ning nende lähteainete seaduse rikkujat,” teatas politsei pressiesindaja Hedy Tammeleht.

Reidist võtsid osa nii saarte kui ka mandri politseiametnikud ning kohal olid ka teenistuskoerad.

Politseile jagus tööd ka sadamast kaugemal. Kokku tabati maakonnas nädalavahetusel 19 joobnud juhti. Laupäeva õhtul oli Kuressaares Kihelkonna maanteel pikali sõidetud tänavavalgustuse post, selline tegu jättis pimedusse kogu piirkonna. Piiri tänaval lõhkusid vandaalid prügikaste ja laste mänguväljaku kiikesid.

Linnainsener Madis Piheli andmetel ajas Kihelkonna tee tänavavalgustuse posti pikali veoauto järelkäru.

Kõige tõsisem vahejuhtum oli Saaremaa ralli esimesel päeval Kõljala katsel, kui ilmselgelt purjus kaubikujuht sõitis mõisa juures peaaegu pealtvaatajate hulka. Juht toimetati politsei pressiesindaja sõnul kainenema.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 620 korda, sh täna 1)