Kingitused valijale? (10)

Tänavune sügis on olnud rikas avamiste poolest. Pärast torustiku rekonstrueerimist avati pidulikult Pärna tänav Kuressaares. Uhke tseremoonia korraldati Kudjape endise prügila asemele rajatud puhkeala ja Mändjala teelõigu avamise puhul. Teisipäeva õhtul pandi nurgakivi Nasva klubile, eile aga väikelaevaehituse kompetentsikeskusele Kuressaares.

Kahtlemata on kõik eelnimetatud objektid Saaremaale vajalikud ning inimestel nende üle hea meel. Vägisi kipub keelele aga küsimus, kas on juhus, et need, millegi alustamist ja lõpetamist tähistavad sündmused sattusid just valimiseelsele ajale. Või on siin peidus väike vihje hääleõiguslikele kodanikele: vali meid, sest kõik see sai teoks tänu meile või meie abiga?

Mine võta kinni. Aga kingitused on kopsakad. Igatahes paremad kui erakonna logoga tikutopsid või pastapliiatsid.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 414 korda, sh täna 1)