Tagavere raamatukogu direktoriks sai Pille Aus (6)

Kolme kandidaadi seast valis komisjon Orissaare vallas asuva Tagavere raamatukogu direktoriks Tagavere külas elava Pille Ausi (fotol).

“Tema kasuks rääkis see, et ta tunneb kohalikku olustikku ikkagi väga hästi ja on südamlik inimene, kes hoolib oma piirkonna tulevikust tohutult palju,” ütles Orissaare vallavanem Aarne Põlluäär. Ta lisas, et vestlusel jättis Aus komisjonile vaieldamatult hea mulje.

“Me oleme väga õnnelikud, et leidsime just oma piirkonnast sobiva inimese,” märkis vallavanem, kelle sõnul on ühe külaraamatukogu jaoks ikkagi väga oluline, et inimene haakuks hästi kiiresti kohaliku kogukonnaga.

Seni Kuressaares Knopka kaupluses müüjana töötanud Pille Aus ütles, et on alati tundnud huvi kirjanduse ja kultuuri vastu ning raamatukogu on olnud talle erilise tähendusega ja südamelähedane koht juba koolitee algusest peale.

“Kandideerida otsustasingi sellepärast, et huvi ja töö ühendada,” märkis ta, lisades, et see töö annab talle võimalusi palju õppida ja teha seda rõõmuga.

“Hoolin kohalikest inimestest väga ning aitan ja olen toeks igal võimalusel,” rääkis Aus, kes on oma sõnul suur lugeja. “Kui aega rohkem ja tuhin peal, siis on raamat päeva lõpuks läbi loetud,” tähendas ta. Pille Aus kuulub ka Tagavere Optimistide seltsi.

Komisjoni kuulusid vallavalitsuse liikmed ja raamatukogu endise töötajana Palmi Vaba.

Pille Aus alustab uuel töökohal 9. oktoobrist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 427 korda, sh täna 1)