Linnateater sai uue logo

linnateaterKuressaare linnateatri logo läbis hiljuti Ain Varese oskusliku kunstnikukäe all uuenduskuuri ja on teatri direktori asetäitja loomealal Aarne Mägi hinnangul nüüd palju sobivam. Teatri logo uuendamine algas Mägi sõnul osalt juba siis, kui tema Kuressaare teatrisse tööle tuli.

“Fakt on see, et vanal logol ei olnud märgilist tähendust,” selgitas Mägi. Kui Kuressaare linnateatri nimi vanalt logolt ära võtta, oleks võinud selle anda pea ükskõik millise merendusega seotud ettevõtte kasutusse.

Aarne Mägi on seda meelt, et logo ei pea tegelikult kajastama konkreetset kohta. Vahepeal oli logoks isegi kahe näoga Januse variant. Siiski mindi lõpuks seda teed, et kohamäärus võiks logosse jääda.

Nõnda on uus logo nüüd olemas ja Aarne Mägi hinnangul on see tunduvalt suurema märgilise tähendusega kui eelmine. “Uuest logost on võimalik välja lugeda, et teater on purjede taga ikkagi olemas,” ütles ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 269 korda, sh täna 1)