Kristel Aaslaid mängib “Mendis” karmi eite (7)

Kristel Aaslaid mängib Mendis karmi eite

POLITSEINIKUKS POLE TAHTNUD: “Mingi hetk, kui kõik poisslastest sõbrad sõjaväkke hakkasid minema, siis mõtlesin korra, et läheks ka, aga see olnuks vahest liiga ekstreemne,” arvab Kristel Aaslaid. Foto: TV3

Saaremaalt pärit Kristel Aaslaid lööb kaasa TV3 menuseriaalis “Ment”. “Näitlemine on kogu aeg olnud mu salakirg ja see on väga äge,” ütleb Kristel Aaslaid, kes seriaalis snaiperikoolituse saanud karmi naispolitseinikku Veronika Mitlerit mängib.

Kristel kinnitab, et Veronika roll meeldib talle, ehkki ta tegelikult ei ole selline “karm eit” nagu seriaalitegelane, kuid seda põnevam mängida on.

“Minu arust on see päris vinge sari, mulle meeldib, et situatsioonid mõjuvad seal tõetruudena, ei ole sellist ülemängimist ja utoopiat,” ütleb Aaslaid.

Tema sõnul on hästi lahe, et stsenarist võtab hästi palju juhtumeid oma sõprade elust. Ka näitlejad on hästi toredad näitlejad, ja seda mitte ainult hea näitlemisoskuse poolest, vaid nad on ka väga vahvad inimesed.

Seriaali mängima sattus Kristel oma sõnul juhuse tahtel. Nimelt käis ta aasta või kaks tagasi, kui režissöör Ergo Kuld otsis osatäitjaid sarjale “Romet ja Julia”, castingutel. Tollesse filmi ta ei sobinud. Ent nüüd ühel kaunil septembrihommikul oli talle järsku helistatud ja pakutud osa “Mendis”.

“Loomulikult ütlesin kohe jah,” sõnab Kristel, lisades, et juba järgmisel päeval olid võtted ja tuli kaamera ees tegutsema hakata.

Saaremaal üritab Kristel käia nii tihti kui võimalik. “Emme juures on kõige parem olla ja ei saa ma üle ega ümber sellest saarest ning naljalt mind siit ära ei kraabi,” kinnitab ta.

Praegu õpib Saaremaal laulmisega tuntuks saanud Kristel Aaslaid Tallinnas Balti filmi- ja meediakoolis suhtekorraldust ning lisaks “Mendis” mängimisele lööb Tartus Vanemuises taustajõuna kaasa muusikalis “Grease”.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 658 korda, sh täna 1)