Fotokonkurss “Aastaring Saarekülades” kutsub osalema

MTÜ Saarekülade Selts kuulutas esmakordselt välja fotokonkursi “Aastaring Saarekülades”. “Mõtlesime, mida uut ja huvitavat võiks teha külakokkutulekuga seoses ja jõudsime oma külade kalendrini,” ütles seltsi üks eestvedajaid Eha Ennemuist.

Tuleval aastal on 9.–10. augustil plaanis Saarekülade III kokkutulek, kus saab kindlasti näha valikut konkursitöödest. Paremad fotod pääsevad Saarekülade 2015. a kalendrisse.

2014. a juuni lõpuks oodatakse meiliaadressile eha.ennemuist@gmail.com fotosid, mis on pildistatud Saareküla või Saaremetsa külas. Loomulikult tuleb juurde märkida, kes, kus ja millal pildistas. Soovi korral võib lisada lühikese selgituse foto kohta. Konkursil võib osaleda viie fotoga.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 369 korda, sh täna 1)