Elekter kadus tunniks ajaks teadmata põhjusel (10)

Üleeile suure osa Kuressaare linna tunniks ajaks elektrist ilma jätnud kaablirikke põhjus on teadmata.

“Elektrivõrgus tuleb iga päev ette mitmeid häireid, mille põhjus jääbki välja selgitamata. Eilse katkestuse põhjustanud kaabel parandatakse lähipäevil,” ütles Elektrilevi kommunikatsioonispetsialist Kaarel Kutti.

Teisipäeval kell 11.09 jäi Kuressaares kaablirikke tõttu elektrita 23 alajaama ja ligikaudu 1100 majapidamist. Enamikul Kuressaare idaosa majapidamistest taastati elektrivarustus poole tunni jooksul. Viimased majapidamised said voolu tagasi kell 12.15, kui Püti ja Kirsi alajaama vahelise kaablirikke tõttu tekkinud elektrikatkestus oli õnnestunud ümberlülituste abil kõrvaldada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 894 korda, sh täna 1)