Kaarma vald koondab osakonnajuhatajad (21)

Kaarma vallavolikogu otsusel muudetakse 1. novembrist Kaarma vallavalitsuse struktuuri ja teenistuskohtade koosseisu, mistõttu koondatakse nii rahandusosakonna, haridus- ja kultuuriosakonna juhataja kui ka sotsiaalosakonna juhataja ametikoht.

Haridus-, kultuuri- ja sotsiaaltöö koondatakse vallavalitsuse uues struktuuris abivallavanema juhtimise alla. Vallavanem Andres Tinno sõnul on selleks vajalik teine abivallavanema ametikoht praegu moodustamisel.

Nii haridus- ja kultuuriosakonna juhataja kui ka sotsiaalosakonna juhataja ametikoht koondatakse. “Töö korraldatakse ümber, osa inimesi läheb pensionile ja nii edasi,” põhjendas Tinno.

Luuakse haridus- ja noorsootöö vanemspetsialisti ametikoht, mis ühendab nii vallas tehtava haridus- ja noorsootöö koordineerimise.

Kultuuri valdkonnas esialgu muudatusi ei kavandata. Aste klubi juhataja-valla kultuurikorraldaja on samaaegselt valla suurima klubi juht ning jätkab ülevallaliste kultuuriürituste korraldamist ja koordineerimist.

Aastaid Kaarma valla sotsiaalosakonna tööd juhtinud Liida Kaare oma ametikoha koondamise ja tulevikuga seonduvat kommenteerida ei soovinud. “Enne ma ei räägi midagi, kui kuupäev (1. november – toim) on kukkunud,” lausus ta.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 237 korda, sh täna 1)