Kuhu minna

NELJAPÄEV, 26. september

ÜRITUS
“Lapsehoidjaks Ameerikasse!?” Saare maakonna keskraamatukogu lugemissaalis II korrusel (Ameerika nurgas) räägib kell 16 oma kogemusest au pair’ina USA-s Gerli Pommer. Võimalusel teata oma osalemisest
katrin@kuressaare.ee.

NÄITUS
Saaremaa muuseumi iga-aastane seenenäitus kuni 29. septembrini Kuressaare linnuse peakorrusel. Näitus on avatud iga päev kell 11–18. Lisaks tavapärasele seenenäitusele on võimalus täita töölehti. Laupäeval, 28. septembril kell 12 ja kell 16 seenekonsultatsioonid. Lasteaia- ja õpilasgruppide külastuse soovitame eelnevalt registreerida tel 53 445 254. Lisainfo: Sirje Azarov, tel 45 57 541, 53 445 254, e-post sirje@muuseum.tt.ee; http://www.kultuur.info/syndmus/seenenaitus/.

“Luulesõit – 7 esimest aastat” Saare maakonna keskraamatukogu 2. korruse lugemissaalis. Näitusel tutvustatakse Luulesõidu olemust ja arengut ning festivalil osalenud luuletajate loomingut originaalkeeltes ja tõlgetena.

TEATER
Salme vallateatri etendused K. Veede draama “Puudutamata” ja A. Tšehhovi lustiline vodevill “Abieluettepanek” kell 19 Kuressaare linnateatris. Pääsmed hinnaga 5/3 € (õpilased, pensionärid) müügil tund enne etenduse algust kohapeal.

TANTS
Videodisko Lounge 7-s kell 21. VJ Urmas Rämmal.

DJ Sander Loel Kodulinna lokaalis.

REEDE, 27. september

ÜRITUS
Pärandiralli Pöidel ja Muhumaal. Rallibuss väljub kell 10 Kuressaare spordikeskuse eest. Tagasi Kuressaare poole hakatakse sõitma kell 18.10. Üritus on tasuta.
Koos Kaur Alttoaga külastatakse Pöide kirikut. Toimub arutelu Pöide kiriku perspektiivist, vaadatakse Põripõllu külas asuva sõjavaramuuseumi ekspositsiooni, mida tutvustab Joel Nõukas. Kell 15 süüakse Muhu pastoraadis suppi ja tutvutakse näitusega Muhu ustest ja akendest. Seejärel esinevad Muhu lasteaia lapsed. Järgneb Heiki Pärdi loeng Muhu ehituspärandist. Ralli viimasel katsel räägib Ivo Linna sellest, kuidas muhulased võiksid oma maju hoida. Vajalik eelregistreerimine telefonil 51 45 558 või rita.peirumaa@muinas.ee.

TEATER
Salme vallateatri etendused K. Veede “Puudutamata”, A. Tšehhov “Abieluettepanek” kl 20 Kõrkküla seltsimajas. Pääse 4/2 eurot müügil kohapeal.

“Sinised kilesussid jalas” kell 19 Kuressaare kultuurikeskuses. Mononäidend. Lavastaja Indrek Taalmaa. Näitleja Indrek Taalmaa. Pilet 10/8 eurot.

SPORT
Eesti U-20 vanuseklassi noorte karikavõistlused võrkpallis kl 18.30 Kuressaare spordikeskuses suures saalis.

TANTS
Pöide valla sünnipäevapidu kl 20 Tornimäe rahvamajas. Tantsuks mängib Mihkel Mereäär. Eeskava, baar, üllatused. Palutakse laud ette broneerida! Info ja broneerimine: tel 45 21 171, 53 453 772, 53 975 320. Pilet 5 €.

DJ Sander Loel Kodulinna lokaalis.

Ansambel TV5 Kapteni kõrtsis.

Stiilipidu “Sanatooriumis” klubis Diva.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 134 korda, sh täna 1)