Kihelkonna rahvamaja juhatajaks saab Anneli Teppo-Toost (5)

Kihelkonna rahvamaja juhataja ametikohale laekus üks sooviavaldus, mille esitas Anneli Teppo-Toost. 

“Komisjon oli seisukohal, et alustame temaga läbirääkimisi töölepingu sõlmimiseks,” ütles Kihelkonna vallavanem Raimu Aar-dam, lisades, et läbirääkimiste õnnestumise korral peaks uus juhataja ametisse asuma kuu aja pärast, kui rahvamaja juhataja kt Annika Allak on asjad üle andnud.

Anneli Teppo-Toost ütles, et ta käis küll täna (eile – toim) hommikul töövestlusel, aga seda, kas ta kandidatuur sobivaks osutus, ta ise veel ei teadnud. “Ma heameelega räägiksin sel teemal siis, kui vallast on kinnitus tulnud,” lausus ta.

Anneli Teppo-Toost on erialalt sisearhitekt, kelle hobi on maalimine. Samuti on ta ettevõtja ja Veere sadamakõrtsi perenaine. Teppo-Toost on aktiivne naine, kes on aidanud korraldada Saaremaa esimest orhideefestivali ja korraldanud merepäevade ajal mitmesuguseid kunstikursusi.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 607 korda, sh täna 1)