Tule ja ühine meiega – koos leiame parima lahenduse

Tule ja ühine meiega koos leiame parima lahenduse

ETTEVÕTLIK PÕLLUMAJANDUSES: SEL juhatuse esimees Andi Saagpakk õnnitlemas aasta ettevõtte 2012 esindajat Tõnu Posti Kõljala põllumajanduslikust OÜst. Foto: Reemet Uhle

Saaremaa ettevõtjate liit (SEL) on seadnud oma eesmärgiks ettevõtjate ühishuvide esindamise ja ettevõtluskeskkonna arendamise.

Meiega on liitunud 57 ettevõtjat ja sellega oleme maakonna suurim ettevõtjaid koondav organisatsioon, kes aitab kujundada ja annab edasi meie ühisarvamuse või arendusettepaneku. Koos viime läbi koolitusi, toimuvad kohtumised otsustajatega, on tekkinud oma traditsioonilised üritused, nt infoseminarid, nõupäevad, peod, väljasõidud.

Oleme esitanud oma ettepanekud parvlaeva- ja lennuühenduse edendamiseks, tolliteenuse säilimise toetamiseks. Juba aastaid toetame Saaremaa kultuuriüritusi, sh Kuressaare merepäevi ja Saaremaa ooperipäevi.

Ettevõtlus on loovate, julgete, vastutusvõimeliste ja innovatiivsete inimeste võimalus. Neid loomuomadusi tuleb arendada varakult, seetõttu panustame noortesse. Koos SA-ga Saaremaa Arenduskeskus viisime tänavu juba kolmandat aastat järjest läbi ürituste sarja Saaremaa Päike, mille raames toimub ka äriideede konkurss.

Kui ettevõtjatel läheb hästi, siis läheb hästi ka kõigil teistel – inimestel on tööd ja väärilist palka, avalikul sektoril piisavalt maksulaekumisi. Majanduslikult rasked ajad tuletasid selle tõe meile jälle meelde.

Ettevõtjad vajavad tunnustust. Juba neli aastat on SEL koos partneritega kuulutanud välja aasta ettevõtja, samuti osaletakse SaareMaaPäevade ettevõtjate tunnustamisprotsessis. Lähiajal loodame linnakeskkonda rikastada pinkidega, mis on aasta ettevõtjate nimelised.

Nende tegevusaastate jooksul on SEL-i liikmeskonnast kujunenud ettevõtjate sõpruskond. Koostöös sünnivad edasiviivad ettepanekud, koos oleme tugevad, meiega arvestatakse. Tule ja ühine meiega!

Andi Saagpakk
Saaremaa ettevõtjate liidu juhatuse esimees

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 202 korda, sh täna 1)