Varastatud auto leidjale 1000 eurot vaevatasu (13)

Varastatud auto leidjale 1000 eurot vaevatasu

KES ON NÄINUD? Helehalli VW Passat Turbo viisid vargad minema läinud nädalal Kuressaarest Raudtee tänav 38 hoovist. Foto: erakogu

Ööl vastu 6. septembrit varastati Kuressaares Raudtee tänav 38 koduhoovist VW Passat Turbo. Autost pole senimaani kippu ega kõppu, ehkki omanik pani auto leidjale välja 1000 eurot vaevatasu.

Auto on omanik Ethel Kapsta kirjelduse kohaselt helehalli värvi, madal, väga tumedate tagumiste toonklaasidega, Lexuse tumedate tagatulede ning nn tuuningtuledega “angel eyes” ees. Autol on ka paar iluviga, näiteks tagumise parema rattakoopa juures on muljumisjälg ja auto vasakul küljel on iluliist veidi lahti.

Varaste ohvriks langenud auto on registreeritud Rootsis numbrimärgiga JHH 594. Omanik oletas, et võib-olla on varas numbrimärgi juba ära vahetanud, seega palub ta hoida silmad lahti, keskendudes auto välimusele. “Seda autot on väga raske mitte ära tunda, kuna ta näeb palju sportlikum välja kui originaal-VW Passatid,” kinnitas Kapsta.

Ethel Kapsta sõnul varastati auto ajal, mil ta oli nädalaks Saaremaale emale külla tulnud. Nüüd viibib ta ise küll juba Rootsis, kus ta on elanud viimased paar aastat, kuid soov oma auto tagasi saada on väga suur. Kapsta sõnul tegi ta varguse kohta avalduse ka politseile, kuid ei sealt ega ka kuulutuste peale pole seni mingit infot laekunud.

Seega pakubki ta auto leidjale jätkuvalt vaevatasuks 1000 eurot. Kel on infot kõnealuse auto kohta või kes teab, kus selline auto hetkel asub, helistagu telefonil 55 12 577 või 0046 722 765 084 või 58 92 715.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 339 korda, sh täna 1)