Piimaühistu juhi kohale kaheksa kandidaati

Saaremaa piimaühistu uue tegevjuhi 10. septembril lõppenud konkursile oli eilse tööpäeva lõpuks laekunud kaheksa avaldust.

Saaremaa piimaühistu juhatuse esimehe Liilia Eensaare sõnul ei oska ta kandidaatide kohta midagi öelda, sest avaldused avatakse alles reedel ja seejärel hakkab kandidaate vaagima ühistu nõukogu. Loodetavasti selgub tegevjuhiks valitu veel selle kuu jooksul.

Küsimusele, mis saab siis, kui kandidaatide hulgas sobivat inimest pole, vastas Eensaar, et loodetavasti konkurss ikkagi õnnestub. “Ma arvan, et kaheksa hulgast valida on ka juba midagi, seda polegi nii vähe,” sõnas ta.
Uusi kandidaate võis lisanduda ka eilse kuupäeva lõpuks, samuti võib 10. septembriga dateeritud avaldusi laekuda posti teel.

Piimaühistu otsib 18 aastat ühistut vedanud Paul Alase asemele uut tegevjuhti, kes peab muu hulgas viima piimaühistu vastavusse tunnustatud tootjarühma nõuetega, mis lihtsustab investeeringutoetuste taotlemist.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 643 korda, sh täna 1)