Keskerakonna Kuressaare nimekiri tuleb lühike (6)

Kui teised Kuressaares kandideerivad erakonnad lähevad kohalikele valimistele nimekirjadega, kus on 30 nime ümber, siis Keskerakond panustab 11 nimele. “Tähtis on ikka kvaliteet, mitte kvantiteet,” märkis Keskerakonna Saaremaa piirkonna juht Jaanika Rikko. Keskerakonna esinumber Kuressaares on Mart Mäeker. Talle järgnevad esiviisikus Tiiu Mölder, Rein Sepp, Tiiu Kallas ja Enn Ehala.

Rikko lisas, et nad panustavad Kuressaare asemel rohkem maapiirkondadesse. Keskerakonna nimekirju võib leida päris mitmest vallast ja seal on need kohati mahukamad kui Kuressaares. Nii tullakse näiteks Rikko ja Kuressaare linnapeakandidaadi Meelis Sepa koduvallas Kärlal välja 12 nimega.

Erakonnad pidid oma nimekirjad esitama eile õhtul kella 18-ks.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 015 korda, sh täna 1)