Ka päästjatele soojad sokid

Saarte Hääl on aastaid kaasa aidanud Saaremaa naiskodukaitse algatusele kududa maakonnast ajateenistusse kutsutud poistele jõuludeks soojad sokid. Nüüd on samalaadse üleskutsega välja tulnud Lääne päästekeskus.

“Septembri algusest 31. oktoobrini kutsub päästeameti Lääne päästekeskus käsitöölisi üles kuduma Lääne regiooni (kuus maakonda) kõikidele päästjatele pehmeid ja sooje ohutussõnumit kandvaid sokke,” ütles päästeameti pressiesindaja Evelin Trink. “Sokke kududes peaks arvestama sellega, et päästjate keskmine jalanumber on 44,” lisas ta.

Loomulikult antakse saarte memmede kootud sokid ennekõike Saaremaa päästjatele. Ületootmist pole karta, sest lisaks riiklikele komandodele on saarel ka vabatahtlikud päästjad.

Vajadusel tuleb maakonna ennetustöö tegija või päästekomando pealik ise sokkidele kuduja koju järele. Soovi korral kontrollitakse siis ka suitsuanduri korrasolekut ja vajadusel vahetatakse suitsuanduril patarei.

Sokkidest, millele on vaja järele tulla, saab teada anda telefonil 44 47 810.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 224 korda, sh täna 1)