Lugeja kiri: Peopesal hoides

Tänavusel pärandiaastal räägime taas rohkem pärandkultuurist ja sellega seotud objektidest.

Kuressaare lähistel Loodes on kolm pärandkultuuriobjekti: Johannes ja Joosep Aaviku tammed, Legendikivi ja Eerik Haameri tamm. Tegemist on paljude inimeste loomingulise tööga, mõtteviisiga. Omal ajal on need objektid kõik loitsitud ja märgistatud.

Kui midagi on veel puudu, siis teeviidad ja infotahvel Eerik Haameri kivi juurde, infotahvel Legendikivi juurde. Aga tegemised selles osas käivad. Õla on alla pannud paljud: Kuressaare linnavalitsus, OÜ Teiper, RMK, Saaremaa raamatuklubi, Neli Disain, Saarte teedevalitsus. Mitmed üksikisikud on toetanud rahaliselt, olles nii pärandkultuuri kandjad. Kes kõnnib Loodes, mõelgem sellele! Võtke vastu mu tänu abi ja mõistmise eest. Tahan teid koos oma klubilastega peopesal hoida. Kummardan mõtlevate inimeste ees austusega!

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 37 korda, sh täna 1)