Haigla läks remonti (3)

Kuressaare haigla B-korpuses algasid eile renoveerimistööd, millega peaks ühele poole jõutama jõuludeks. “Kauaoodatud remont meie B-korpuse põhikorpuses esimesel ja teisel korrusel hakkas lõpuks pihta,” lausus SA Kuressaare Haigla juhatuse esimees Viktor Sarapuu.

Kuna esimesena võeti ette 1. korrusel paikneva laboratooriumi lõhkumistööd, asub labor praegu teises kohas – peauksest sisenejaile paremat, mitte vasakut kätt.

Seoses remondiga soovitas Sarapuu haigla B-korpuses liikudes jälgida suunavaid silte. “Lähevad ju erinevad üksused remonti erineval ajal,” tähendas haigla juht, kes vabandab patsientide ees võimalike ebamugavuste pärast.

B-korpuses esimesel korrusel saavad koha registratuur, laboratooriumi, bakterioloogialabori ja funktsionaalse diagnostika ruumid ning perekabinet ja neeruhaiguste arsti kabinet. Teisel korrusel asuvad tulevikus naistenõuandla, apteek, röntgen-radioloogia, kirurgia-, silmaarsti ning kõrva-nina-kurguarsti kabinet, samuti naha- ja kopsuhaiguste kabinetid.

Kahe korruse vahet hakkab sõitma lift.

Kokku läheb renoveerimine ja sisustamine maksma ligi miljon eurot (käibemaksuta).

“Kuna hanked kestavad, ma lõppsummat veel öelda ei oska,” ütles Sarapuu.

B-korpuse remondi peatöövõtja on AS EBC Ehitus ja rahastaja Kuressaare haigla.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 207 korda, sh täna 1)