Kuhu minna

LAUPÄEV, 7. september

ÜRITUS
Sõja-ajaloo päev kell 10 Sõrve turismitalus (korraldab Saaremaa muinsuskaitse selts). Peaesineja Juri Melkonov Riiast, kes räägib teemal “Saaremaa militaarraudteed”. Juri Maltsev Eesti vene muinsuskaitse seltsist räägib I maailmasõja haudadest Saaremaal. Robert Treufeldt annab ülevaate projektist “Eesti 20. sajandi (1870–1991) sõjalise ehituspärandi kaardistamine ja analüüs” – tulemusi ja mõtteid inventeerimisest Rae vallas Harjumaal.
Kõigile pakutakse sõdurisuppi. Järgneb Sõrve militaarmuuseumi ühiskülastus.

SPORT
Saare Kapp – Saare maakonna lahtised meistrivõistlused purjelauasõidus, II etapp kell 11 Nasval.

TANTS
Ladies Night klubis Diva, DJ Lillimägi.

DJ Sander Loel Kodulinna lokaalis.

Bacardi Fun Afterparty Lounge 7-s. Pidu saab alguse kell 21. Parimad suvehitid seab ekraanidele ja tantsulavale VJ Andrus Kuzmin. Pääse 3 eurot.

Ansambel Kontrast Kapteni kõrtsis.

TEATER
Harrastusteatrite festival “Vananaiste suvi” Kuressaare linnateatris. Kell 10 Gyulan Urban “Kõik hiired armastavad juustu” (Vene noorsooteater, Tallinn); kell 11.30 Aleksandr Volodin “Kallimast ei lahkuta” (Vene kultuurikeskuse teater Junost, Tallinn); kell 13.25 Viktor Korkia “Minotauruse õde” (Vejer & Špaga, Maardu); kell 14.30 Ivan Võrõpajev “Pantelei Karmanovi sententsid” (Ranna-Viru rahvateater, Kunda); kell 15.45 Vadim Levanov “Sohilapsed” (teater Jabloko, Rakvere). Kell 16.45 poeesia pooltund; galakontsert; festivali lõpetamine, kokkuvõtete tegemine, autasustamine. Pilet 4/2 €.

PÜHAPÄEV, 8. september

KINO
“Praktikandid” kell 19 Leisi keskkooli saalis. Pilet 1 euro.

ESMASPÄEV, 9. september

ÜRITUS
Avatud uste nädal Kuressaare noorte huvikeskuses. Infot nii avatud uste nädala kui ka noortekeskuse tegevuse kohta saab telefonil 45 55 802 või 56 654 678, kogu info on üleval ka noortekeskuse Facebooki lehel.

Doonoripäev kell 13–18.30 Kuressaare kultuurikeskuses.

NÄITUS
Mati Mäetalu fotonäitus “Tsakhadzor – linn mägede süles” Kuressaare kultuurikeskuse I korrusel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 178 korda, sh täna 1)