SaareMaaPäevad on taas tulekul

Tuleval nädalal toimuvad SaareMaaPäevad pakuvad välja konverentse, konkursse, koolitusi, näitusi, arutelusid, sügislaata ja palju muid ettevõtmisi.

Neljapäeval GO spaas toimuvale ettevõtluskonverentsile oodatakse nii ettevõtjaid kui ka avalikus sektoris toimetavaid inimesi, poliitikuid ja üldse ergu mõtteviisiga saarlasi. Kuulajaid ootavad huvitavad ettekanded oma ala asjatundjatelt ja karismaatilistelt analüütikutelt. Luubi alla võetakse toodete eksport, püsiühendus laevadega saarte ühisruumis ja Eesti majandus tervikuna – buumist masuni, kuidas edasi. SAK ja SEL tunnustavad ettevõtjaid.

Reedel Arensburgi hotelli konverentsisaalis toimuval ettevõtluspäeval räägivad lektorid äriideede genereerimisest, sellest, kuidas oma ideid ellu viia, ja kuulda saab ka kohalike ettevõtjate edulugusid.

Reedel ja laupäeval saavad saarlased ettevõtjate sügislaadal Kuressaare kultuurikeskuses ülevaate Eesti toidust, mitmesugustest kaupadest jne. Koduveinikoolitus Veinivilla meistrite käe all algab sügislaadal reedel kell 16 ja laupäeval kell 12.

Kihelkondlikke ehteid saab ka näha, osta ja vanade ehete kohta nõu küsida.

Suur Saaremaa toidu ja käsitöö turupäev on Kuressaare keskväljakul 14. septembril. Seal saab degusteerida ehtsaid saaremaiseid tooteid. Suur kõrvitsaväljanäitus toimub ka.

Korraldaja sõnul on eksponaatidele ruumi küllaga. Registreerige telefonil 51 77 980. Igale osalejale auhind.

Täpsem info www.saaremaapäevad.ee.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 230 korda, sh täna 1)