Orissaare muusikakool vastu ei võta (1)

Orissaare muusikakooli sel sügisel uusi õpilasi enam vastu ei võeta, kuna kool on jõudnud praegu olemasolevate õpetajate koormuse piirini ja seega õpilasi juurde võtta ei saa. 

“Uusi õpilasi saame võtta ainult siis, kui keegi praegustest õpilastest muusikakooli pooleli jätab või kui mõni klass muusikakooli lõpetab või muusikakooli uusi õpetajaid lisandub,” ütles Orissaare muusikakooli direktor Martti Nõu.

Kui vaadata õpilaste arvu aastate kaupa, on direktorivahetus muusikakooli mainele ilmselt hästi mõjunud. Direktor Martti Nõu ise kinnitas, et iga-aastane uute õpilaste arv ja pingutused reklaamis paistavad olevat otseselt seotud. “Kui on tehtud rohkem tööd, et potentsiaalsetele sisseastujatele erinevaid pille ja muusikakooli tutvustada, siis on õpilaste vastuvõtus kohe kasvu näha,” tähendas ta. (Vt infot allpool – toim.)

Orissaare vallavanem Aar-ne Põlluäär ütles, et kevadine konkurss muusikakoolis oli tõepoolest niivõrd tulemusrikas, et sügisel pole uut konkurssi, arvestades olemasolevaid õpilaskohti, korraldada võimalik.

Tänase seisuga õpib Orisaare muusikakoolis 70 õpilast.

Õpilaste arv Orissaare muusikakoolis sügisel

Eelklass – 5 õpilast; 1. klass – 13 õpilast (mõõdukalt reklaami); 2. klass – 20 õpilast (kõvasti reklaami); 3. klass – 7 õpilast (null reklaami); 4. klass – 13 õpilast (uus muusikakooli direktor); 5. klass – 2 õpilast; 6. klass – 5 õpilast; 7. klass – 3 õpilast; Lisa-aasta – 4 õpilast.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 765 korda, sh täna 1)