Karl-Patrick Lauk võitis grupisõidu meistritiitli

Maanteeratturite Jõgeval toimunud Eesti meistrivõistlustel võitis Karl-Patrick Lauk M16-klassi 64 km pikkusel grupisõidul kuldmedali.

Karl-Patrick Lauk ütles, et võttis selle, mis talle kuulub, sest kullale ta sõitma läks. “Tunne polnud kõige parem ja kõige motiveeritum ma ka polnud, kuigi mängus oli Eesti meistri tiitel,” rääkis Lauk, lisades, et pika hooaja lõpus on tal tüdimus ja puhkust on vaja.

Jõgeva võistlustel sõideti viis 12,8 km pikkust ringi. Lauk sai juba esimesel ringil korra eest ära, kuid püüti konkurentide poolt veel kinni. Järgmisel ringil sõitis saarlane koos Mart-Anton Vendeliniga grupil uuesti eest ära ja koos sõideti ka lõpuni.

“Tühise koha peal saime eest ära, ei oleks uskunud,” tunnistas rattur, kes vastasele finišis võimalust ei jätnud. “Ta oli teise kohaga rahul ja oli sisuliselt loobunud. Kui oleks olnud pundifiniš, siis poleks tal võimalust olnud.”

Päev varem samas sõidetud 15 km eraldistardis-sõidus võitis Karl-Patrick Lauk hõbemedali.

Aja 21.57 välja sõitnud Karl-Patrick Lauku edestas Kristo Enn Vaga, kes läbis võistlusmaa 21.36-ga. Kolmanda koha saanud Raimo Lätte aeg oli 21.58.

Meeste seenior-3 klassis sai Jüri Suluste 20 km eraldistardis 32.18-ga neljanda koha.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 80 korda, sh täna 1)