Birgit ja Uku meelitasid rahva Sääre muinastulele (2)

Laupäeva õhtul pakkusid Birgit Õigemeel ja Uku Suviste Sõrve külastuskeskuse õuel asuvas simmanimajas publikule meeldejääva muusika-elamuse.

Andro Roosileht Sõrve külastuskeskusest ütles, et kontserdil oli 263 külastajat. ”Ega rohkem poleks mahtunud ka,” tõdes Roosileht ja lisas, et tagasiside nii külastajate kui ka esinejate poole pealt on olnud väga hea. “Pileteid müüdi seni, kuni lõke süüdati, aga pärast tuli veel inimesi juurde.”

Roosilehe sõnul jäid õhtuga rahule nii kuulajad kui ka esinejad. “Birgit kiitis meie simmanimaja akustikat,” oli Roosileht meeldivalt üllatunud.

Esimene taoline kontsert Säärel näitas, et inimesed tulevad häid artiste kuulama ka nii kaugele. Sarnaseid kontserte soovitakse korraldada ka tulevikus.

Kuu aega tagasi avatud külastuskeskus on Roosilehe sõnul läinud käima ootuspäraselt ja külalisi on jätkunud. Kuigi turismihooaeg hakkab lõppema, ootab juhataja uusi ideid maja kasutamiseks. “Saal on soe ja projektor olemas. Siin võib korraldada nii luuleõhtuid kui ka loenguid,” pakkus ta välja.

Tõnu Veldre, Raul Vinni

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 733 korda, sh täna 1)