Kuressaare on homsest koolirahu linn (3)

1. septembril, tarkusepäeval kuulutatakse Kuressaare kesklinnas välja üle-eestiline koolirahu. Enne Kuressaaret on koolirahu linna tiitel kuulunud juba 13 Eesti linnale.

Tseremoonial astuvad üles laulja Grete Paia, poistekoor Laululõvid, iluvõimleja Brita Kuldsaar, näha saab õpetajate teadusteatrit, üheskoos lauldakse laulu “Rahu” ja oodata on ka toredaid üllatusi. Pärast ametlikku osa jätkub kontsert, kus esinevad Semiiri tantsukooli tantsijad ja Kuressaare muusikakooli pop-jazz-osakonna õpilased.

Sel aastal on koolirahu moto “Koos on kena!”, millega Kuressaare õpilased rõhutavad positiivse õhkkonna olulisust koolides ning õpilaste ja õpetajate, noorte ja täiskasvanute vahelise usalduse vajalikkust. Üksteist arvestav ja toetav koolikultuur kindlustab, et kõigil oleks koolis kena olla ning hommikul saaks rõõmsal meelel kooli tulla ja pärast tunde rahuloluga koju minna.

Kuna ilmateade lubab paiguti ka vihma, paluvad ürituse korraldajad võtta igaks juhuks kaasa vihmariided.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 538 korda, sh täna 1)