Eikla kooli lammutamise poolt anti poolsada toetusallkirja (15)

Teisipäeval jõudis Kaarma vallamajja elanike pöördumine, millega toetatakse Eikla koolihoone lammutamist. “Meie, Kaarma valla elanikud, toetame Kaarma vallavalitsuse plaani lammutada ebaotstarbekaks muutunud Eikla lasteaed-algkool ja toetame uue Eikla seltsimaja ehitamist,” seisis pöördumises. Sellele on allkirja andnud 51 inimest. 

Allkirjade kogumise aktsiooni algataja Boris Lehtjärv ütles, et mõttetu on saata korstnasse 70 000 eurot maksumaksjate raha, kui 2400-ruutmeetrisest majast kasutatakse 77 m2 klubisaali ja 44 m2 raamatukogu.

“Tekkis mõte, lugedes klubi säilitada soovijate juttu lehest, et kas keegi oleks ka uue klubi poolt,” rääkis Lehtjärv. Allkirjad kogus ta kokku nädalavahetusel. “Ütleme, et umbes 30 tundi kulus selleks,” sõnas ta.

Lehtjärv märkis, et vana klubi säilitada soovijad lähtuvad ilmselt emotsioonidest, mitte kainest mõistusest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 818 korda, sh täna 1)