Rahvaküsitluse saatus ikka lahtine

Muhu vallavolikogu esimees Jaana Palu kinnitas volikogu põhimõttelist nõusolekut rahva arvamuse küsimiseks. “Kuid enne peaks siiski selge olema, mida küsitakse,” ütles ta. “Vastuse andmise tähtaeg on antud, aga küsimust mitte,” oli Palu hämmingus.

“Kihelkonna vallavolikogu otsustas häälteenamusega valimistega koos rahvaküsitlust mitte läbi viia,” teatas volikogu esimees Rene Reinsoo.

Salme volikogu esimehe Meelis Juhandi sõnul jäi Salme vallavolikogu rahvahääletuse küsimuses samuti eitavale seisukohale. “Päriselt me küsitluse korraldamist siiski ei välista,” märkis Juhandi. Kuid ka tema arvates tuleks küsimus ennekõike selgemalt sõnastada. “Jääb mulje, et antud küsimus on natuke nagu poliitilise varjundiga,” arvas Juhandi.

Pöide vallavolikogu aseesimees Raivo Reinart kinnitas aga, et nemad on valmis küsitluses osalema. “Osaleme selleks, et infot saada,” selgitas Reinart.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 137 korda, sh täna 1)