Mart Maastik: vald ei ole vaidlust kaotanud (14)

Lümanda vallavolikogu esimees Mart Maastik palus täpsustada kolmapäevases Saar-te Hääles ilmunud uudist, mis rääkis valla ja PRIA vaidlusest Atla sadama ehitusraha tagasinõudmisel.

Maastiku sõnul on vald praegu jätkuvalt seisukohal, et rikkumisi pole toime pandud ja seega ei ole ka alust ligi 40 000 eurot tagasi nõuda. Seepärast on ennatlik öelda, et Lümanda vald kaotas vaidluse – siinkohal saab otsuse teha siiski kohus, kuhu pöördumise peab otsustama Lümanda vallavolikogu, ütles Maastik.

“Kui ka ajada bürokraatlikult näpuga järge komakohtades, võib mõne puuduoleva koma alati leida, kuid tahtlikult pole keegi rikkumisi toime pannud ja selliste summadega, nagu PRIA väidab, ei saa ammugi nõustuda,” lausus Mart Maastik.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 050 korda, sh täna 1)