Urmas Treiel: elame nädala korraga (6)

Urmas Treiel: elame nädala korraga

VAATAB TULEVIKKU: Hoolimata raskest hetkeseisust laevaliikluses arvab Urmas Treiel, et lähiaastatel tuleb tellida ka neljas uus laev. Foto: Sander Ilvest

Esmaspäevast naasis Kuivastu–Virtsu liinile põhilaevana parvlaev Regula, mis on viimasel ajal sõitnud mandri ja Hiiumaa vahet. Saarte Hääl kohtus Väinamere Liinide juhataja Urmas Treieliga esmaspäeva pärastlõunal, kui ta oli just tulnud Kuivastu sadamast olukorda hindamast.

Milline on siis olukord Kuivastu sadamas?
Suhteliselt rahulik. Regula püsis graafikus, kuigi mahajäänud autosid siiski oli. Keskpäeval tekkis mõneminutiline viivitus, aga lõunapausiga saadi graafikusse tagasi. Suurt osa etendas siiski see, et alates kell 6.10-st kuni 20-ni sõitis ka Muhumaa. Oma osa oli kindlasti ka ilusal ilmal.

Mis edasi saab?
Elame nädala korraga. Loomulikult ootame ka majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi poolset lahendust. Riigikogu on ju oma otsusega eraldanud riigieelarvest 600 000 eurot sügisel graafikute täiendamiseks. Sügisene plokk algab sellest nädalast ja lõpeb Saaremaa ralliga.

Edasi loe tänasest Saarte Häälest

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 887 korda, sh täna 1)